Ge en gåva

Donera pengar till glaukomforskningen!

Donationer och minnesgåvor gynnar glaukomforskningen och kommer genom detta i förlängningen också glaukomiker till godo.

Glaukomförbundet samarbetar med Ögonfonden och forskningskontots medel går via dem för utdelning av stipendier till de som arbetar med glaukomforskning, bland annat kring glaukom och ärftlighet. Läs mer HÄR och på Ögonfondens hemsida www.ogonfonden.se

Här kan du bidra till forskningen och samtidigt göra en person glad. Tänk gärna på oss i samband med minnesgåvor, födelsedagar, bemärkelsedagar eller andra högtidliga tillfällen!

Gör så här: Fyll i formuläret med dina adressuppgifter – eller den som givare och den som är mottagare samt meddelande till mottagaren. Du får sedan en bekräftelse via e-post, annars med vanlig post, detta kan ta upp till en vecka.

Vid MINNESGÅVA till någon avliden fyller du i dina uppgifter som givare och mottagaren är då den som ska ta emot minnesbladet, anhörig eller begravningsbyrå. I meddelanderutan skriver du den avlidnes namn och hälsningen som ska stå på minnesbladet och gärna också datum för begravningen – tryck sedan på Skicka meddelande.

Därefter betalar du in gåvan till Bankgirokontot och anger givarens namn och vem gåvan gäller. Så snart gåvan finns på forskningskontot skickar vi minnesbladet till begravningsbyrå eller anhörig.

Inbetalning av donationer görs till SGFs Forskningskonto:

Bankgiro nr 5867-6784 Svenska Glaukomförbundet

Glöm inte att skriva AVSÄNDARE med namn och adress, ev e-post och i förekommande fall VEM gåvan gäller.

  Givarens uppgifter

  Mottagarens uppgifter

  Jag har tagit del av SGFs policy för hantering av personuppgifter enligt GDPR och samtycker till detta
  Läs mer här
  Spamskydd *

  För att skydda oss mot automatiserad skräppost ber vi dig vänligen fylla i kombinationen i fältet:

  captcha