Har DouTrav. I bipacksedeln står att man skall vara försiktig med DouTrav efter en gråstarr operaion

17 mars

Har DouTrav. I bipacksedeln står att man skall vara försiktig med DouTrav efter en gråstarr operaion, har haft mycket problem med andra ögondroppar så jag undrar om jag kan fortsätta med DouTrav efter operationen?

Det står inte att man ska vara försiktig med Duotrav efter en gråstarr operation, men det står att man ska tala om för sin läkare att man är gråstarr opererad innan man använder DuoTrav. Det är inga problem med att använda DuoTrav efter en gråstarr operation, utan du kan fortsätta att använda det som tidigare. 

Tillbaka till Fråga Doktorn

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet