Jag har tagit Timosan och Taftolan under ett par år. Jag känner mig trött och nedstämd. Kan detta be

121129
Jag har tagit Timosan och Taftolan under ett par år. Jag känner mig trött och nedstämd. Kan detta bero på biverkningar från ögondroppar? Jag har även ätit simvastatin och trodde att det var den medicinen som påverkade men har nu hört att en del kan bli påverkade av ögondroppar, stämmer det?

Ja det stämmer att en del kan känna av dessa biverkningar utav ögondroppar. De besvär som du skriver om kan bla Timosan orsaka. Men det är viktigt att du använder ögondropparna, så prata med din ögonmottagning hur du ska göra med dropparna, det är viktigt att du inte slutar ta dropparna på eget bevåg.

Tillbaka till Fråga Doktorn

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet