Medlemsforum

Medlemsforum är till för Glaukomförbundets medlemmar där man kan delge sina erfarenheter och diskutera aktuella frågor som rör glaukom eller föreningsarbetet. Inlägg som innehåller olämplig ton eller språkbruk, angrepp på person, grupp av personer eller andra organisationer hör inte hemma här och raderas.

Gör skillnad – gör ett inlägg i debatten om Glaukom! Vi pratar bland annat om hur vi kan få den vård vi har rätt till och att återkallande av körkort sker på vaga grunder. Gör ett inlägg>>Fråga ögonläkaren Marcelo Ayala om du har några frågor kring din Glaukom. Maila in dina frågor så publicerar vi svaren här. Ställ en fråga>>Bra tips i vardagen! Har du några bra tips till andra Glaukomiker. Lägg in ditt tips i forumet och förgyll andra människors vardag>>Är du inte medlem i Glaukomföreningen men vill bli. Anmäl dig här>>

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom. Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet