Årsmöte på S:t Eriks ögonsjukhus

Torsdag 22 mars kl 14.00 i aulan

Efter årsmötet är det fika och sedan kommer dr Mario-Alexander Economou att berätta det senaste om kirurgisk behandling av glaukom. Dr Economou är ögonkirurg och arbetar både på S:t Eriks ögonsjukhus och på Stockholms ögonklinik, Sophiahemmet. Detta är ett fantastiskt tillfälle för alla medlemmar att få ta del av!

Årsmöteshandlingar delas ut innan mötet. Eventuella motioner ska vara styrelsen tillhanda senast måndag den 5 mars 2018 och sänds till Glaukomföreningen i Stockholm c/o Kristina Lundgren, Löjtnantsgatan 8A, vån 6, 115 50 Stockholm.

Anmälan till årsmötet görs senast torsdag den 15 mars, se nedan.

Fråga doktorn

Ställ dina frågor om glaukom till ögonläkaren Marcelo Ayala, så svarar han så fort som möjligt. MD, docent Marcelo Ayala arbetar som ögonläkare vid Skaraborgs Sjukhus i Skövde och forskar om glaukom.

Din fråga publiceras här med ett svar och ibland kan din text behövas redigeras. Får du inget svar har "Fråga Doktorn" sorterat bort frågan för att den tidigare besvarats eller att den inte gäller glaukom.

Tips! När du läser en fråga/svar och vill tillbaka till samma fråga i listan; klicka på ”tillbakapilen” i din webbläsare. När du klickar på Tillbaka till Fråga doktorn hamnar du högst upp igen.

Se frågor och svar

Medlemsforum

2017-09-15
Mäta ögontryck hemma kostar tyvärr mycket. Exempel Home Tonometer http://www.icaretonometer.com/products/icare-home-tonometer/
Hans Hallgren, Sundsvall

2017-05-30
Har grön starr på bägge ögonen.
Lisbeth Lövmark, Stockholm

Till medlemsforumet